Donnerstag, 12. April 2007

salakliga methiye

bu gün kendini kafka hatta kafkayla camus arasinda bir ucubelik noktasinda addeden bir salakoglana blog kurarak 31 cekmenin ne faydasi oldugunu sordum.aslinda ona iyilik mi yaptim ne?amacim kötülüktü, yeminle.bizim konseptimiz bu ...amacimiz ,varligimiz kötülügün yayilmasi üzerine kurulu!ictigimiz raki salgam ve nar sularinin etkileri ve de latince sözlerin gizemi ile bilisimsel ve de entellektüel dildo oyunlari tatminini yeterince kötü bulmuyoruz. ,entellektüel balgamin dayanilmaz igrencligini daha kötü zamanlara erteliyoruz.
bizi okur mu,okumaz mi bulur mu bulamaz mi?katisiksiz kötülük formuna girip girmedigine karar veremedigim icin varligimizin blog formundan haberdar etmiyoz zambalagi.simdi sevgili blog ortagim blogun seviyesinin düsmüs olmasi sikayeti ile gelse bile ,ki bu seviyesizlik de bir kötülüktür,ben devam etcem zemberek ruhlu zehirlere daha kötü olmanin yolunu göstermeye!
post modern ossuruklarini bir boru vasitasi ile astronot kiyafeti benzeri dantelist auralarinin devridaimine eklemleyip varliklarini hissetmelerine kol accam...isterlerse yol da acarim...kötü olan kazansin...

Keine Kommentare: